divendres, 3 d’octubre del 2014

I Concurs de Fotografia "Un cop d'ull a la tardor"


Una tarda de pluja a casa, un passeig per la muntanya, la satisfacció de tornar a casa amb un cistell ple de bolets, la lectura reconfortant d'un llibre amb la companyia d'una bona xocolata desfeta, el cric-crac de les fulles seques sota els peus, ficar-se als bassals, la calidesa a les mans d'unes castanyes ben torrades... La tardor és una estació plena de moments fascinants. Volem que comparteixis amb nosaltres els teus. Captura'ls amb la teva càmera i...PARTICIPA!





QUI POT PARTICIPAR:   
Podrà participar en el concurs qualsevol família del centre. Es pot concursar amb una foto per alumne.

TEMA:  
La tardor

COM PARTICIPAR:
• Cada participant podrà presentar una fotografia en arxius digitals en format JPG, sense marques d'aigua, afegits de marcs, vores o peus de foto.
• Grandària màxima: 3 Mb.
• Les obres s'enviaran per correu electrònic com arxiu adjunt dirigit a: frangoalverd@gmail.com
• El nom de l'arxiu serà el pseudònim que trieu.
• En l'assumpte del correu electrònic s'indicarà únicament "CONCURS DE FOTOGRAFIA TARDOR" i en el cos del missatge s'indicaran nom i cognoms de l'autor,curs,  títol de l'obra i pseudònim.

DATES DEL CONCURS
• Inici del concurs: 6 d'octubre.
• Data final d'acceptació d'obres: 17 d'octubre. No s'acceptarà cap fotografia fora de termini.
• Votació de les obres fins al  27 d'octubre.
            • Els guanyadors seran els autors de les 3 obres més votades fins el 27 d'octubre a les 23:   59h
• El 29 d'octubre es nomenaran oficialment els guanyadors i l'entrega de premis es farà el dia de la Castanyada.

SISTEMA DE VOTACIÓ
·        Només es permetrà un vot per fotografia per usuari, podent un usuari votar diferents fotografies.
·        Els guanyadors dels premis seran elegits mitjançant votació lliure dels usuaris a través de:
               -Facebook (cal fer clic a "m'agrada")
               -En el cas de no estar registrat en aquesta xarxa social, podeu entrar per veure les fotos i el vot             es pot fer via mail enviant un correu a frangoalverd@gmail.com, indicant el nom de la persona            que vota i el pseudònim de la foto escollida.
·      Totes les fotos exposades se sotmetran a votació, podran votar tots els alumnes, els seus familiars i personal del Centre, el vot serà públic.

PREMI:

-El premi consta d’un diploma, una consumició (refresc i castanyes) i un llibre de lectura.
-El lliurament del mateix es realitzarà el dia de la Castanyada.
-A més a més, juntament amb les fotos guanyadores, es farà una exposició de les 10 fotos més votades.



BASES DEL CONCURS:

1. Totes les obres sempre seran propietat dels seus autors: Cada participant només podrà presentar una fotografia que haurà de ser original i inèdita. Totes les fotografies estaran sotmeses a control per part del Centre abans de ser visibles al Facebook del concurs. El Col·legi es reserva el dret de no pujar les fotografies que no s'ajustin a la temàtica del Concurs o que pel seu contingut puguin ser ofensives contra la política del centre i / o la moral pública en general, així com manifestament còpies d'una obra propietat de tercers. El Col·legi podrà, si s'escau, exigir al participant el lliurament d'un justificant i d'una declaració de propietat intel·lectual sobre la fotografia presentada a Concurs abans de procedir a la seva pujada en línia. 


2. Es rebutjaran i no es tindran per vàlides aquelles participacions que no compleixin els requisits mínims requerits i les que continguin dades falses o errònies. El Centre podrà excloure del Concurs en qualsevol moment aquelles fotografies sobre les que manifestament hi hagi el dubte sobre la seva autoria o l'autor no procedeixi a justificar-la en un termini raonable. El Centre no es fa responsable en el cas que una fotografia publicada a la pàgina, i recollida a través del concurs, no sigui propietat de l'usuari i es generen reclamacions per aquesta publicació, sent únicament responsable la persona sota el nom es publiqui. 


3. El Col·legi es reserva el dret a eliminar aquelles fotos en què apareguin persones de les quals no hi hagi autorització expressa signada, aquelles que pel seu contingut puguin ser feridores contra les persones o institucions o atemptin contra els valors de la societat democràtica en la qual ens trobem. 


4. Tots els participants entenen i accepten que el Centre no es fa responsable del fracàs, pèrdues o irregularitats que es puguin produir en enviar la informació ocasionats per interferències en la comunicació o per qualsevol altre error o omissió derivats de problemes de telecomunicacions, de trànsit, congestió o connexió a Internet, o qualsevol altra causa no imputable al Col·legi. 


5. El resultat final del concurs i l'assignació del premi es farà públic el 29 d'octubre, i serà comunicat per correu electrònic al compte de correu dels usuaris i per Facebook. A més, serà publicat en www.frangoal.com 


6. El participant que resulti guanyador definitiu del concurs accepta i autoritza que la menció del seu nom i premi obtingut pugui aparèixer a la pàgina web www.frangoal.com o en qualsevol altre suport comercial, publicitari o mitjà de comunicació que pugui utilitzar el centre per tal d'informar i fer públic el resultat del concurs realitzat. Així mateix, el guanyador del premi, en rebre'l i acceptar, es compromet, en cas que així fos requerit pel Centre, a facilitar una imatge personal i / o que se'ls realitzi una o diverses fotografies per tal únic de donar publicitat al citat concurs. 


7. En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic i altres disposicions dictades en el seu desenvolupament, el col·legi Frangoal informa als participants que les dades personals obtingudes en el correu frangoalverd@gmail.com seran recollides pel Centre, i s'incorporaran al corresponent fitxer automatitzat de l'escola. 


8.El fet de participar en aquest concurs implica la total acceptació d'aquestes bases, així com el criteri del Centre pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del mateix. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la vostra col·laboració!