diumenge, 14 de desembre del 2014

Reciclar i ser solidaris ja és un fet a la nostra escola

La Comissió Escola Verda


El reciclatge és per ell mateix un fet solidari. Quan reciclem som solidaris amb el medi ambient, amb el nostre entorn i amb el futur dels nostres fills i filles, però si a més el podem relacionar amb campanyes concretes, quan sabem que el nostre esforç s’encamina a aconseguir un objectiu proper, encara ens motiva més. Per aquest motiu us volem recordar totes les activitats relacionades amb el reciclatge que en aquest moment tenim engegades, a la vegada que us agraïm la vostra col·laboració, sense ella no serien una realitat. 

-Campanya de recollida de taps a favor de GENEFA, plataforma creada pels afectats de Atàxia de Friedreich, que té com a objectiu guarir aquesta malaltia mitjançant un projecta de recerca de teràpia genètica. 





-Campanya de recollida de mòbils usats, “Mobilitzat per la Selva”, de l’Institut Jane Goodall, destinada a recollir fons per als programes de desenvolupament sostenible, d’educació i conservació en la conca del Congo i la tasca del Centre de Recuperació de Ximpanzés de Tchimpounga.




-Campanya de recollida d’oli “Claki. Oliklak encomana la tasca de reciclar-lo a empreses que donen feina a persones que tenen algun tipus de discapacitat. 






També tenim contenidors de recollida de piles i tòners que estan a la vostra disposició, que hem d’afegir als de paper i cartró, plàstic i brics, i compostatge.









La nostra intenció és la de continuar apostant per aquestes iniciatives. Esperem seguir comptant amb la vostra ajuda i estem oberts a altres propostes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la vostra col·laboració!