diumenge, 9 de novembre del 2014

La Patrulla Verda de l'ESO

I.C.M (1r ESO A)

Fa uns dies  vam organitzar la PATRULLA VERDA de l’ESO i un grup d’alumnes de primer, entre el quals em trobo jo, ens vam apuntar i estem molt il·lusionats. Us vull explicar breument quina és la nostra tasca.




Què fem?

Vigilem que tots llencin les deixalles  als llocs indicats i procurem no contaminar el planeta, en aquest sentit seguirem insistint per a reduir el consum de paper d’alumini a l’Escola.  Ajudarem  a tots a ser bons amb el medi ambient.

Per a què ho fem?
Ho fem per a tots. Quan llencem un objecte, per exemple un paper, al lloc incorrecte, el paper no es recicla correctament. En canvi, si el  llancem al lloc correcte, aquest és tractat de forma adequada,  de tal manera que pot servir per alguna altre cosa i evitem la tala  excessiva d’arbres.
Estudis diuen que un sol espanyol genera més de cinc-cents quilos de deixalles  a l’any i només uns vuitanta quilos són reciclats.

Què conseqüències pot tenir no fer-ho correctament?
Pot tenir moltes, per exemple: les restes de menjar són biodegradables. Avol dir que si no les llencem al contenidor de matèria orgànica, amb l’oxigen de l’atmosfera es descomponen i produeixen gasos tòxics que són nocius  per als essers vius. Com aquesta hi ha infinitat de conseqüències, si llencem borses de plàstic....i una  la tortuga marina  menja aquest plàstic, no el podrà digerir i es morirà o bé se li pot enganxa al coll i s’ofegarà

 Què pots fer?
Si vols ajudar, pots llençar les deixalles al contenidor  correcte. MAI AL TERRA O AL MAR! Intenta Reutilitzar un objecte si encara es pot fer servir i Reciclar tot el que puguis


NOSALTRES ENS PROPOSEM FER-HO I AJUDAR A QUE TU TAMBÉ HO FACIS.
Us mantindrem informats


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la vostra col·laboració!