divendres, 10 de maig del 2013

Ja tenim mascota!!!


David Espina
Per començar,  hem de demanar disculpes donat que l’elecció de la mascota s’ha endarrerit una miqueta, però és que no ens ho heu posat gens fàcil. Hi havia moltíssimes propostes molt interessants. Aquí teniu una petita selecció:
Però aquesta és la guanyadora:


Aquest dibuix el van fer un grup d’alumnes de sisè: Víctor Hernández, Pablo Fopiani i Albert Gea; anava acompanyat d’aquesta petita redacció on s’explica perquè han triat la formiga per representar els valors de l'Escola Verda.


PRESENTACIÓ DEL PROJECTE GUANYADOR
“Hem escollit una formiga com a mascota del col·legi perquè una a una, pas a pas i lentament poden aconseguir allò que ens proposen, en aquest cas, 800 persones aproximadament posant un granet de sorra cada un, podrem aconseguir fer la muntanya; si cada formiga porta un granet, poden sobreviure l’hivern sencer, també, són molt treballadores, i per molt petites que siguin, (en aquest cas són els alumnes) aconseguiran fer grans treballs, això demostra que podem fer tot el que ens proposem, ja sigui reciclar, o no embrutar el pati d’escombraries, amb un sol gest cadascun podrem moure muntanyes.”

Moltíssimes felicitats a tots i totes.

Però...com es dirà la nostra mascota? Envieu les vostres propostes a través del nostre Blog Verd.

2 comentaris:

  1. Me parece muy interesante el motivo por el que habeis escogido una "HORMIGA", que cunda el ejemplo. Felicidades y seguid así.

    ResponElimina

Gràcies per la vostra col·laboració!