dilluns, 30 de maig del 2016

Hem apadrinat a Lemba!!!

Magda Rodríguez


Lemba és una ximpanzé del Centre de Recuperació de Tchimpounga

El passat més d’abril vam enviar a l’Institut Jane Goodall els 50 mòbils que van recollir durant la campanya “mobilitzat per la selva” del 2016. 

Recordem que aquesta campanya pretén reciclar els components dels mòbils per evitar, d’entre altres efectes, que es continuïn fent malbé els habitats dels ximpanzés a la selva del Congo per obtenir coltan, mineral necessari per a la fabricació d’aquests aparells. A més amb els diners obtinguts amb el seu reciclatge, la fundació finança programes de desenvolupament sostenible, d’educació i conservació en la conca del Congo i la tasca del Centre de Recuperació de Ximpanzés de Tchimpounga i ens dóna l’oportunitat d’apadrinar un d’ells. 

Aquest any és Lemba. Lemba, és una ximpanzé molt dolça. Va ser rescatada al 2009. Quan va arribar tenia uns dos anys, estava molt trista i desnodrida, tenia cremades a les extremitats. Buscava l’afecte i la protecció dels cuidadors, la seva mare va morir víctima de la caça furtiva. Actualment viu feliç en el centre de recuperació.

 Estem molt contents de poder contribuir a aquesta tasca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la vostra col·laboració!