dilluns, 9 de novembre de 2015

Concurs "La tardor al plat". Recepta del panellet guanyador.

Tal com vam dir, aquí teniu la recepta del panellet guanyador!!! Per llepar-se els dits!! No perdeu l'oportunitat de fer-los a casa i tastar-los.

PANELLETS DE PINYONS
INGREDIENTS:

  • 250 gr de sucre.
  • La pell d'una taronja.
  • 300gr d'ametlla mòlta.
  • 50 gr, de moniato.
  • Una clara d'ou.


Per la decoració:

  • 1 rovell d'ou.
  • 100 gr de pinyons.


PREPARACIÓ:

  1. Triturem el sucre amb la pell de taronja.
  2. Incoporem l'ametlla, el moniato i la clara d'ou.
  3. Amassem tota la barreja amb les mans fins que estigui la massa ben feta.
  4. Fem una bola i la fiquem dins d'una bossa de plàstic; es deixa reposar al frigorífic tot el dia.
  5. Escalfem el forn a 180º.
  6. Agafem  la massa i fem boletes petites.
  7. Enganxem els pinyons i pintem amb el rovell d'ou.
  8. Es posen en una safata de forn coberta amb paper de forn i es cuinen 8 minuts, fins que estiguin daurats.
BON PROFIT!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la vostra col·laboració!