dimecres, 29 d’abril del 2015

Ja som padrins!

Magda Rodríguez


Gràcies a l’esforç de tots i totes vam recollir 46 mòbils a la campanya “Mobilitzat per la Selva” i hem pogut apadrinar durant un any dos ximpanzés, una femella l’ANZAC i un mascle el KAUKA.


L’Anzac va ser recollida de bebè pel personal del centre de recuperació de Tchimpounga a la República del Congo el 2012. Era molt petita, només pesava 2,7 Kg. i la seva salud era molt precària, havia perdut un braç segurament quan la seva mare va ser caçada per furtius. Gràcies a les cures veterinàries la vam poder salvar.
Li van posar Anzac perquè és el dia dels veterans de guerra a la República del Congo i al igual que ella molts pateixen amputacions. Actualment viu feliç amb altres ximpanzés de la seva edat i tot i la seva discapacitat juga i puja als arbres.






El Kauka, al igual que la seva companya, va arribar al centre de bebè, amb febre i deshidratat i per aquest motiu el van posar Kauka que vol dir sec. Va ser adoptar per Bichica, una ximpanzé jove a qui li agrada cuidar dels orfes. Actualment Kauka forma part del grup de ximpanzés joves i està totalment adaptat.








Esperem continuar amb aquests apadrinaments amb recollides periòdiques de mòbils.


Us mantindrem informats!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la vostra col·laboració!