dilluns, 16 de març del 2015

Ens sumem a l'Hora del Planeta

Com portem fent des de fa uns anys, la nostra escola es suma a l'Hora del Planeta, iniciativa promoguda per WWF i que s'ha convertit en la major campanya de mobilització i participació mai organitzada.

En 2014, més de 7.000 ciutats de 150 països van apagar els llums dels seus principals monuments i edificis emblemàtics, enviant així un clar missatge: els petits gestos poden generar grans canvis.

Aquest any és especialment important en la lluita contra el canvi climàtic: el proper mes de desembre, a París, els governs de tot el món tenen el repte d'aprovar un acord a favor del clima.

TOTS SOM PART DE LA SOLUCIÓ

Volem que tots, individus, empreses, ajuntaments i centres educatius, apostin per ser més eficients i autosuficients en l'ús de l'energia i promoguin les energies netes per aconseguir, d'aquesta manera, reduir el nivell d'emissions de C02 del planeta.

Fes servir la imaginació i les teves xarxes socials per difondre la campanya entre els teus seguidors i anima'ls a fer els mateix. Com més siguem, més fort se sentirà la nostra veu.

ELS MÉS PETITS DE LA CASA TAMBÉ FORMEN PART

La Família Telerín ha fet apagar els llums per anar al llit a generacions de nens. Amb motiu dels 50 anys de la seva creació el tornen a fer, però no per manar als petits a dormir, sinó per cridar la seva atenció i demanar que cuidin el planeta.

L'aparició de Cleo, Teté, Maripí, Pelusín, Cuetes i Cuquín marcava el moment d'anar al llit en milions de llars a Espanya, però també de Mèxic, Argentina i Colòmbia. Per això una campanya global com l'Hora del Planeta necessita que personatges globals com la Família Telerín traslladin el missatge que "Ja és hora que petits i grans tinguin cura del planeta".
Com en el vídeo original, la Família Telerín desfila per la pantalla al ritme de la música que s'associa encara avui amb el moment d'anar a dormir, però en aquesta ocasió els dibuixos creats per la família Moro transmeten un missatge clar d'acció contra el canvi climàtic a sumar-se a l'Hora del Planeta el proper dissabte 28 de març, de 20:30 a 21:30.

Aquesta col·laboració s'engloba en la #horadelospeques, la part dedicada als nens i nenes als que volem deixar un planeta sa. En aquest apartat els més petits  de la casa podran trobar propostes d'activitats per realitzar durant l'Hora del Planeta com tallers de "Food Art", reutilització d'objectes, concurs d'ombres xineses i manualitats amb els personatges de la Família Telerín.

El proper 28 de març, de 20.30 a 21.30 apaga el llum.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la vostra col·laboració!