dimarts, 27 de maig del 2014

Rachel Louise Carson, pionera en la lluita pel medi ambient

Font: www.abc.es


Rachel Louise Carson rep l'homenatge avui de Google per la seva lluita pel medi ambient. El famós cercador recorda avui a una de les grans biòlogues marines de la història en el 107 aniversari del seu naixement.

Carson té l'honor d'haver estat la precursora del moviment que defensa la protecció del medi ambient. Tot i que la seva tasca va residir principalment en l'estudi de la biologia marina, també va destacar per ser escriptora. De fet, va publicar molts articles que van aconseguir una gran repercussió mundial. La seva obra més important va ser « Silent Spring » ( Primavera silenciosa ), on va aconseguir reflectir el dany que l'ús indiscriminat dels insecticides causa en la naturalesa, posant les primeres bases per aixecar el moviment que lluita en l'actualitat per conservar el medi ambient.

Rachel Louise Carson recibe el homenaje de Google por su lucha por el medio ambienteEl nou disseny ens ofereix a la biòloga observant el fons marí mentre sosté un llibre. La fauna i la flora es barregen per dotar el nou « doodle » del simbolisme que mereix. Tot això plasmat en un fons blau intens, com no podia ser d'altra manera, quan es fa referència a l'apassionant món que existeix sota l'aigua.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la vostra col·laboració!