diumenge, 10 de març del 2013

L'Hora del Planeta

Uneix-te al món en defensa del planeta,
tots som part de la solució.

Ben segur que tots vosaltres heu sentit parlar de l'HORA DEL PLANETA, la major campanya de mobilització i participació mai organitzada i que va ser una iniciativa de WWF (World Wildlife Found). Aquest any hem decidit sumar-nos i demanem la vostra col·laboració.





Però, què és això?

Des de fa set anys, centenars de milions de persones de tot el món, empreses, governs i centres educatius uneixen les seves veus en defensa del medi ambient. Per això, L'Hora del Planeta s'ha convertit en la major campanya mai organitzada.

El 2012, més de 7.000 ciutats de 150 països van apagar els llums dels seus principals monuments i edificis emblemàtics, enviant així un clar missatge: els gestos simbòlics poden generar grans canvis si aconseguim un compromís global durant tot l'any. La campanya va prendre llavors una nova dimensió convidant als ciutadans a anar més enllà i adoptar mesures d'estalvi energètic durant tot l'any. Va ser l'any dels petits i grans compromisos per crear un model de vida més sostenible i respectuós amb el medi ambient. Va ser l'any dels reptes, dels desafiaments i de la gran pregunta: Què series capaç de fer per salvar el planeta?

Aquest any, WWF planteja un nou repte: crearem una comunitat global interconnectada que demostri fins on podem arribar per canviar el món en què vivim. Volem que tots: individus, empreses, ajuntaments i centres educatius, apostin per ser més eficients i autosuficients en l'ús de l'energia i promoguin les energies netes per aconseguir, d'aquesta manera, reduir el nivell d'emissions de C02 del planeta. Com més siguem, més fort s'escoltarà la nostra veu ..



Des de fa una setmana, tenim un comptador que ens indica el temps que falta per l' Hora del Planeta; durant el mes de març, les entrades del blog ens informaran de com utilitzar l'energia de forma eficient i, finalment, com a cloenda:

El proper 23 de març, de 20.30 a 21.30 apagarem el llum.

Que la inspiració d'una hora màgica serveixi per construir un futur sostenible.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la vostra col·laboració!